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Notice

County of Los Angeles

sheriff's Department Headguarters

4700 Ramona Boulevard
Monterey Park, California 91754-2169

0, 2010

to Potential Contractors:

BULLETIN NUMBER 2
REQUEST FOR STATEMENT OF QUALIFICATIONS 408-SH

FIREARMS AND TOOL MARK EXAMINATION AND/OR TRAINING SERVICES

QUESTIONS AND RESPONSES RELEASE

This Bulletin Number 2 is being issued to provide responses to questions that were
received by June 3, 2010. The responses are final and become part of the Request for
Statement of Qualifications (RFSQ).

Questions (lItalic) and Responses (Bold):

1Q.

1R.

2Q.

2R.

There is a “Contractor’s EEQ Certification” in Exhibit C and a “Vendor's EEO
Certification” in Appendix D-Required Forms, Exhibit 8. Am | to complete both
or is Exhibit 8 under the Required Forms sufficient?

The “Vendor’s EEO Certification” in Appendix D, Required Forms, Exhibit 8
must be completed and submitted with the Statement of Qualifications
(SOQ).

The “Contractor’s EEO Certification” in Appendix A, Master Agreement,
Exhibit C is part of the sample agreement and will be completed by the
Contractor(s) after the Contractor(s) is qualified.

| understand that if there is an executed contract, then | would return the
“Contractor Employee Acknowledgement and Confidentiality Agreement” in
Appendix A, Master Agreement, Exhibit D1. Is that correct or am I to complete
Exhibit D1 and retumn it with my SOQ?

The “Contractor Employee Acknowledgement and Confidentiality
Agreement” in Appendix A, Master Agreement, Exhibit D1 is to be
completed after the Contractor(s) is qualified.
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3Q.

3R.

4Q.

4R.

Am [ to submit a list of information showing that | qualify for the position or am |
to complete all the forms listed in the RFSQ?

Vendor must provide information listed in the RFSQ, Section 2.6.3
“Vendor’s Qualifications (Section A)” to demonstrate that they meet the
Minimum Mandatory Qualifications. In addition, Vendor must complete all
forms in Appendix D, Required Forms, Exhibit 1 through 14.

One of the requirements requests a California business license. Since | have no
employees and am a sole proprietor is this necessary for me?

Vendor is not required to provide a “California Business License Number”
on the “Vendor’s Organization Questionnaire/Affidavit” form in Appendix
D, Required Forms, Exhibit 1 if the vendor does not have a business
license.

All other Terms and Conditions of this RFSQ remain in effect.

Should you have any questions, please contact Rowena Asai, Contract Analyst, via
e-mail at rwasai@lasd.org.

Sincerely,

LEROY D. BACA, SHERIFF
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Teri L. Wilhelm, Director
Fiscal Administration




